Acasă Actualitate Spartan Academy Slatina, primul test la Timișoara…

Spartan Academy Slatina, primul test la Timișoara…

2908
       În perioada 21-22 iunie 2019, la Timișoara, are loc o competiție clasificată pe centuri de performanță, dedicată luptelor din categoria artelor marțiale mixte. Pentru Spartan Academy Slatina, club înființat în urmă cu aproximativ trei luni, coordonat de profesorul Mihai Dorobanțu, este primul test major.
De la Spartan Academy Slatina, la Timișoara merg zece sportivi, cu ambiții pe măsura pregătirii lor. Vor centuri de la organizatori și recunoștință de la adversari. Cei zece sunt: Paula Andreea Dragnea, Darius Ciutac, Horia Nedelcu, Cristian Sora, Sebastian Iova, Florin Dumitru Constantin, Silviu Cristian Dumitrașcu, Alehandro Marius Roberto Dincă, Ionuț Marian Ciungu și Mihai Dorobanțu. Privite din afară, acest gen de lupte par că împing duritatea la extrem. În fapt, ele reprezintă un dialog al forței, bazat pe capacitatea de concentrare și abia la urmă pe aptitudinea fizică. Spartan Academy Slatina este un proiect asumat de Mihai Dorobanțu, un sportiv cu recunoaștere națională, apreciat internațional, care crede că și alții pot să consume energia într-un mod diferit față de cei conectați on-line, 24 din 24.

Așteptăm ziua de duminică pentru a număra centurile cu care se întorc sportivii de la Spartan Academy la Slatina, căci un drum atât de lung nu se face pentru a te întoarce cu mâna goală… De precizat: Spartan Academy nu beneficiază de niciun leu susținere de la bugetul public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.