Acasă Învățământ USAMV Slatina, o nouă promoție de absolvenți

USAMV Slatina, o nouă promoție de absolvenți

410

    Joi, 13 iunie 2019, a avut loc festivitatea de absolvire a promoției 2015-2019 a Faculății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Evenimentul, unic în viața celor aproape 80 de absolvenți a avut loc într-o atmosferă marcată de emoții, atât în rândul gazdelor, cât și al invitaților participanți la eveniment. Prezidiul a fost format din: Victor Tița – directorul facultății de la Slatina, Dinu Toma Adrian – decanul Facultății din București, Virgil Delureanu – vicepreședinte al Consiliului Județean Olt și Adrian Bărbulete – inspector școlar al I.S.J Olt.

În discursurile lor, vorbitorii au pus în evidență misiunea nobilă asumată de acești tineri, aflați într-un punct de cotitură în cariera lor profesională. Școala universitară de la Slatina are o tradiție care, marcată de continuitate, susține proiectul inițial al USAMV, început în urmă cu mai bine de un secol, atunci când erau puse bazele învățământului universitar agricol, tot de un slătinean vizionar pentru timpurile sale.
Tinerii absolvenți sunt deja orientați profesional spre activități specifice, în strânsă legătură cu cele învățate în cei patru ani pe băncile școlii. Unii dintre ei activează deja în zona de administrare a fermelor de profil.
13 iunie 2019 – un sfârșit de ciclu școlar, un punct de reper pentru un început în evoluția profesională a absolvenților promoției 2015-2019 a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.
Articolul precedent„Zilele medicale slătinene”, la a III-a ediţie
Articolul următorZilele Medicale Slătinene 2019. Cătălin Rotea: „Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a spitalului nostru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here