Acasă Actualitate La datorie, în zi de sărbătoare…

La datorie, în zi de sărbătoare…

72

       Marți, 21 mai 2019, de ziua Sfinților Împărați, Constantin și Elena, polițiștii olteni au fost prezenți la datorie, constatând mai multe infracțiuni rutiere

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au acționat pe raza localității pentru siguranța participanților la traficul rutier. Astfel, în urma activităților desfășurate, a fost depistat un bărbat, 45 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,88 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Fiind prezenți în trafic, polițiștii rutieri au depistat pe raza orașului Balș, un bărbat, de 33 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a fi înmatriculat în circulație. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că plăcuțe de înmatriculare ale autoturismului respectiv erau false.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Acționând pe raza comunei Strejești, polițiștii au depistat un tânăr, de 18 ani, din localitate, care conducea un moped neînregistrat. Totodată, tânărul nu poseda permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.