Acasă Actualitate Marius Oprescu, sprijin în obiectivele de investiţii ale TransGaz

Marius Oprescu, sprijin în obiectivele de investiţii ale TransGaz

430

La inițiativa președintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a avut loc luni, 20 mai 2019, în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Olt a avut loc, o ședință tehnică de lucru susținută de compania TransGaz și reprezentanții primăriilor din judeţ. La şedinţă au participat senatorul Paul Stănescu, prefectul județului Olt, Silviu Neacșu și vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu.

În deschiderea întâlnirii, președintele Consiliului Județean Olt a asigurat primarii județului Olt de toată susținerea și deschiderea, din punct de vedere administrativ, în realizarea proiectelor de racordare, modernizare sau extindere la rețeaua națională de gaze naturale.

„Am inițiat această întâlnire, fiind un domeniu prioritar de investiții pentru fiecare localitate, pentru ca toți cei interesați să primească informații esențiale, concrete, direct de la echipa de conducere a TransGaz, dar mai ales pentru a-i asigura de sprijinul instituției noastre în susținerea demersurilor privind acest obiectiv de investiții”, a declarat Marius Oprescu.

Ion Sterian – director general TransGaz, Mihai Leacu – director Proiectare Cercetare și Ion Tătaru – director Departamentul Dezvoltare au prezentat posibilitățile de racordare a tuturor localităților din județul Olt la sistemul național de transport gaze.
„A fost o întâlnire strict tehnică. TransGaz are, în județul Olt, o rețea de transport bine dezvoltată, ce poate conferi județului Olt posibilitatea de a fi județ – pilot, primul din țară în care toate localitățile să fie racordate la sistemul național de transport gaze, care, într-un termen de implementare rezonabil, să ducă la dezvoltarea durabilă a localităților, a județului, aducând un beneficiu major atât mediului afaceri, cât și populației”, a declarat Ion Sterian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here