Acasă Actualitate E incredibil! Nu! E George Adrian Bărbulescu…

E incredibil! Nu! E George Adrian Bărbulescu…

755

      Redutele morale ale României se prăbușesc una câte una. Situația are conturul unui câmp tactic asemănător cu cea mai proastă exprimare a României în Primul Război Mondial. Pare că nu mai e nimic de făcut. Atunci, capitala ajunsese la Iași, iar armata era incapabilă să reziste pe linia frontului. În acele vremuri, s-a întâmplat o minune. Astăzi, niciun semn în această direcție…

În ziua când Camera Deputaților adopta modificări halucinante în materie penală, la o scară individuală, un alt caz zguduia, cu câteva ore mai devreme, România…
Potrivit unor surse media, George Adrian Bărbulescu, din Slatina, 24 de ani, ofițer de poliție, care lucrează la Academia Alexandru Ioan Cuza, pe care o absolvise anul trecut, a fost identificat drept autorul unei amenințări cu moartea la adresa ziaristei Emilia Șercan, cunoscută drept o militantă pentru deconspirarea falșilor posesori de doctorate din Academia de Poliție și nu numai.
Acest ofițer pune cea mai murdară pată din ultimii ani pe sistemul polițienesc, și așa sufocat de compromisuri și amiciții politice. Un om plătit de statul român să învețe și să capete convingeri pentru respectarea legii. O investiție proastă făcută de această țară. Practic, deși ancheta se află la început, cariera acestui individ a luat sfârșit!
Rămâne de așteptat o poziție din partea acestei instituții numită Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Una unde, an de an, concurența depășește cele mai înalte cote din întreg sistemul universitar românesc, unde în mod normal ar trebui să intre și să termine doar cei mai buni, și cu chemare pentru a fi în slujba legii. Accidentul numit George Adrian Bărbulescu ar trebui să rămână o expcepție, altfel se prăbușește un sistem în care românii investesc încredere și mulți bani publici. Iată, pe subiectul în cauză, în ordine cronologică, declarațiile jurnalistului Emilia Șercan.

„Luni seara, la ora 21.05, am primit un mesaj de ameninţare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informaţii despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliţie, instituţie aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire. De patru ani scriu aproape exclusiv despre tezele de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, unii dintre cei mai puternici oameni din România fiind subiectul dezvăluirilor mele. Anchetele despre tezele de doctorat plagiate au expus o cutremurătoare reţea de complicităţi, putere, influenţă şi bani construită pe impostură la cel mai înalt nivel al instituţiilor statului. Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel”.

„ (…) A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin”.

N.A. O întrebare pe care trebuie să o avem mulți pe buze: evaluarea psihologică a lui George Adrian Bărbulescu a fost făcută de experți evaluatori specializați sau de manipulanți bagaje la Aeroportul Henri Coandă?

2 COMENTARII

  1. Domnule Dorobantu va rog sa ne spuneti si noua cine sunt parintii acestui tanar, cei care au desprins o asemenea educatie. Va rog insistent sa ne spuneti cine sunt si unde lucreaza parintii lui !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here