Acasă Actualitate PSD: Dezvoltăm România cu fonduri europene, pentru că românii merită mai mult!

PSD: Dezvoltăm România cu fonduri europene, pentru că românii merită mai mult!

127

Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina au semnat noi contracte de finanțare pentru modernizarea drumurilor județene și reabilitarea sistemului de iluminat public.
Vorbim despre:

– 16.522.000 euro atrași prin Programul Operațional Regional pentru CJ Olt;
– 4.930.000 euro pentru modernizarea, eficientizarea, extinderea sistemului de iluminat public și reabilitarea instalațiilor electrice din Municipiul Slatina;
– 46,119 km de drum județean modernizat și reabilitat pe DJ 642, Stoenești (intersecție DN 6) – Giuvărăști (limită județul Teleorman);
– Al II-lea drum județean finanțat prin fonduri UE,
Primul fiind DJ 546 Dăneasa – Slatina – Verguleasa, în valoare de peste 128 de milioane de lei pentru reabilitarea a 58,367 km;
– 104 km de drum județean modernizat, așadar prin fonduri structurale.

În România, punem întotdeauna pacienții pe primul loc!
Începând cu anul 2017, pacienții care suferă de afecțiuni grave, cum ar fi probleme oncologice, boli cardiovasculare și alte boli rare, pot primi tratamente de la medicii lor fără a aștepta aprobarea din partea Caselor județene de asigurări.
Această decizie a Guvernului PSD înseamnă că pacienții pot beneficia de pornirea rapidă a tratamentului, chiar din momentul diagnosticării, fără întârzieri care le periclitează viața.

Asigurați-vă că dumneavoastră și familia dumneavoastră folosiți drepturile medicale la maxim – pentru că meritați mai mult, meritați ce este mai bun!

Copiii merită mai mult!
Începând din aprilie, 3,6 milioane de copii din România au alocațiile mărite! Pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilități alocația va crește de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalți copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună. Pentru acest an, Guvernul va aloca în total 1,3 miliarde euro pentru plata alocațiilor.

Această majorare a fost posibilă datorită parlamentarilor PSD care au inițiat și au susținut amendamentul de majorare a alocațiilor și de modificare a legii plafoanelor bugetare. În contrast, demersul demagogic al PNL propunea ca pentru majorarea alocațiilor să fie luați bani de la fondul de pensii, ceea ce era ilegal și neconstituțional.

Copiii ar fi primit aceste majorări încă de luna trecută dacă Iohannis nu ar fi fost primul președinte din istoria României care a blocat bugetul propriei țări.

125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricolă
Suntem bucuroși să anunțăm că România a mai primit încă 125 milioane de euro din Fondul European de Garantare Agricolă, bani destinați subvențiilor agricole!
Este dovada consecvenței cu care lucrăm pentru ca fermierii noștri să primească ușor și la timp sprijinul pe care îl merită. Așa vom obține performanțe în agricultură.

Așa am făcut în ultimii doi ani, când România a devenit primul producător de porumb și de floarea soarelui din Europa. Și am făcut modificări semnificative în procedurile de acordare a subvențiilor, astfel încât plata acestora va fi mult simplificată. Astfel nu doar că nu se mai irosește timp prețios, dar scad și costurile de producție cu cel puțin 10%!

PSD a avut un rol major în realizarea aderării României la NATO
România a sărbătorit 15 ani de la aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO). În urmă cu 15 ani, pe 2 aprilie, drapelul României era arborat pentru prima dată la sediul NATO. În toată această perioadă, Armata Română a devenit o componentă de bază a strategiei NATO, contribuind indispensabil la întărirea Alianței.

PSD a avut un rol major în realizarea aderării României la NATO – un pas decisiv prin care România a ieșit definitiv și ireversibil din sfera de influență de tip sovietic. Acum, în 2019 suntem deja în al treilea an de guvernare PSD în care bugetul prevede o alocare 2% din PIB pentru Apărare! Este dovada cea mai clară că asigurarea securității României se află în centrul preocupărilor noastre.

Iar politica națională de apărare susținută de PSD depășește cadrul NATO, întrucât soldații noștri și tehnica lor de luptă sunt puse și în slujba Uniunii Europene. Pentru acest lucru România merită mai mult respect în Uniunea Europeană! Acesta e mesajul cu care vor trebui să meargă la Bruxelles reprezentanții noștri din viitorul Parlament European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.