Acasă Actualitate Ziua liberalilor, la Slatina! Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, înainte de europarlamentare

Ziua liberalilor, la Slatina! Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, înainte de europarlamentare

427

Vineri, 19 aprilie a.c a fost ziua pe care liberalii au dominat-o prin acţiuni interactive cu cetăţenii, o conferinţă de presă şi un bal al aleşilor locali liberali. La prânz, Rareş Bogdan, candidatul pe prima poziţie la europarlamentare şi Ludovic Orban, preşedintele PNL, au fost aşteptaţi, de preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, la sediul partidului de foarte mulţi susţinători. Aceştia, împreună cu un staff de campanie, au luat Slatina la pas. Liberalii au cumpărat toate florile galbene de la o florărie şi le-au dăruit slătinencelor. După un traseu amplu a urmat o conferinţă de presă, acolo unde s-au discutat teme actuale de pe scena politică. La sfârşitul zilei a fost organizată prima ediţie a balului dedicat aleşilor locali liberali.

20%, fără eşec
Liviu Voiculescu, ferm, a declarat, în cadrul conferinţei, că organizaţia pe care o conduce are în plan să obţină un scor din două cifre: 20% la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Acesta a mai afirmat că nu va fi cazul unui eşec.
„Organizația de la Olt și-a propus un scor de peste 20%, scor la care nu am nici cea mai mică emoție. Chiar sunt extrem de optimist, mai ales după ziua de astăzi și după ultimele zile și ultimele întâlniri cu toți colegii. Mențin tot ce am zis despre scor și cred cu tărie că va fi mult peste 20%”, a spus preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu. Răspunsul liberalului oltean a fost completat şi de Ludovic Orban, care a zis că, după ce a văzut la Olt, nu se va putea un procent mai mic.

Mesaj pentru Liviu Dragnea
La fel ca în emisiunile sale, fostul jurnalist Rareş Bogdan nu l-a iertat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care i-a trimis un mesaj dur, ca reacţie la evenimentul de la Suceava, când un tânăr a răspuns „Nimic!” la întrebarea preşedintelui social-democrat „Ce am făcut noi?”. Rareş Bogdan a spus că Dragnea va fi „nimic” după 26 mai.
„Am un mesaj pentru Liviu Dragnea, care a jignit în mod incalificabil un cetăţean român. Aş vrea să-i transmit că eu nu sunt un nimic, românii nu sunt un nimic, cel care ne priveşte acum şi dumneavoastră nu sunteţi un nimic, în schimb, pe 26 mai, începând cu ora 21,00, el va fi un mare nimic. Începând cu 26 mai seara, Liviu Dragnea va deveni un mare, mare nimic. Si fac un apel către Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, să nu mai acopere vinovaţii pentru loviturile date omului care şi-a permis să-l înfrunte pe liderul PSD. Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne din România, îi protejează pe cei care l-au agresat pe românul curajos din Suceava. Înseamnă că este complice cu aceştia şi îi solicit oficial să ne dea vinovaţii, pentru că presa, oamenii din jur, au imagini, imaginile au ajuns la IPJ Suceava, de asemenea rog pe şeful Inspectoratului de Poliţie din Suceava şi pe şeful Poliţiei Române, să nu mai acopere agresorii domnului care a avut un curaj extraordinar şi care merită toate felicitările românilor de bună credinţă“.

Un bal cum n-a mai fost
Îmbrăcaţi la costum, cu papion, aleşii liberali olteni şi-au dat întâlnire în cadrul primei ediţii a ceea ce se vrea un eveniment anual. Gala premiilor „I.C. Brătianu”, aflată la prima ediţie, s-a remarcat prin rafinament şi bună organizare. La eveniment, la prezidiu s-au aflat: Ludovic Orban, preşedinte PNL, Liviu Voiculescu, preşedinte PNL Olt, Rareş Bogdan, candidat la europarlamentare, primarul Balşului, Mădălin Teodosescu, candidat la europarlamentare, Marian Jean Marinescu, europarlamentar şi candidat, deputatul Gigel Ştirbu, Marian Vasile şi DanIel Tudor, preşedinţii organizaţiilor Studina, respectiv Scorniceşti. În cadrul ceremoniei au fost acordate plachete pentru elevi care au obţinut rezultate importante la olimpiade, o solistă de muzică populară, pentru tinerii liberali sau pentru seniorii liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.