Acasă Actualitate La Olt. Alianţa USR-PLUS, înainte, cu încredere!

La Olt. Alianţa USR-PLUS, înainte, cu încredere!

476

Sâmbătă, la prânz, Gelu Bondoc, vicepreşedintele USR Olt şi coordonator de campanie pentru europarlamentare, i-a avut lângă el pe Senatorul USR Cristian Ghica şi pe Octavian Berceanu, consilierul general USR în cadrul CGM Bucureşti, candidat la europarlamentare.

Cei prezenţi la conferinţă au făcut o scurtă prezentare a activităţilor preelectorale din ultimele săptămâni. Aceştia au mers şi au vorbit cu cetăţenii şi le-au oferit, spre studiere, materiale informative despre candidaţii Alianţei 2020 USR-PLUS, de la europarlamentarele, care vor avea lor pe 26 mai a.c. De asemenea, simpatizanţii alianţei au primit un sfat de la Octavian Berceanu, care i-a îndemnat să meargă de pe acum la şedinţele consiliilor locale sau la cele de la Consiliul Judeţean, în caz că vor să candideze la alegerile locale, pentru a vedeam cum funcţionează aceste tipuri de instituţie şi să fie atenţi la transparentizarea documentelor administrative.

Octavian Berceanu este candidat la europarlamentare, pe lista deschisă de Dacian Cioloş şi Clotilde Armand. Şi are câteva proiecte pe care doreşte să le propună la Parlamentul European: „Munca mea politică în Parlamentul European va fi și reîmpădurirea României cu 300.000 hectare, aducerea a 100.000 de locuri de muncă noi și 5 miliarde de euro ai Uniunii Europene. Industria extractivă este sursa pentru forța de muncă prin conversia profesională, cele 2,5 milioane de terenuri degradate ne așteaptă, împreună cu banii Uniunii Europene.”, spune acesta în prezentarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.