Acasă Actualitate La 8 ani şi 24 de ore. Alt afacerist. Mârjacu s-a spânzurat!

La 8 ani şi 24 de ore. Alt afacerist. Mârjacu s-a spânzurat!

2449

Acum 8 ani, pe 9 aprilie 2011, afaceristul Constantin Spak a fost găsit, ca modalitate de sinucidere, străpungerea inimii cu trei lovituri de cuţit. Evenimentul a avut loc în incinta firmei de la Valea Mare.
8 ani şi 24 de ore mai târziu, un alt importat om de afaceri, Radu Gheorghe, zis şi Mârjacu, decidea să-şi pună capăt zilelor prin spânzurare. În comuna Nicolae Titulescu, într-o dependinţă a casei socrilor săi. La faţa locului se află criminaliştii, care fac primele cercetări, pentru a afla misterul sinuciderii. Omul de afaceri a lăsat un bilet de adio prin care asigură familia că nu este nimeni vinovat de moartea sa şi că nu mai are datorii la cămătari.

„În urma unui apel prin SNUAU 112 , poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Titulescu s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.
Din primele verificari, se pare că un bărbat, de 60 de ani, din Slatina, s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezinta urme vizibile de violenţă, cu excepţia şanţului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării. A fost solicitat medicul legist in vederea efectuarii necropsiei.”, conform informării din partea IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.