Acasă Politic PRO România Olt, în linie dreaptă pentru europarlamentare

PRO România Olt, în linie dreaptă pentru europarlamentare

913

Alegerile europarlamentare bat la uşă, iar partidele mai au puţin şi intră în campania oficială pentru scrutinul din 26 mai. La sediul PRO România Olt, de pe strada Lipscani, a avut loc o conferinţă, susţinută de coordonatorul PRO România Slatina, Cristina Tomireanu, coordonatorul pe probleme de educaţie, Dan Steluţa şi candidatul la europarlamentare, pe poziţia 30, Ioana Andreea Dogeanu.

PRO România Olt mizează pe tineri
Pe lista candidaţilor pentru europarlamentare, din partea judeţului Olt, se află Ioana Andreea Dogeanu, coordonatorul organizaţiei locale de tineret. Modestă, dar sigură pe ea, tânăra nu a dorit să discute despre ea, menţionând că preferă ca alţii să îi vadă activitatea, ci a discutat despre tineri şi despre proiectele sale în acest context. Dogeanu îşi doreşte un club al tinerilor, unde elevii să poată participa la dezbateri sau work-shop-uri. Astfel de iniţiativă vine în urma faptului că partidul dispune de tineri foarte bine pregătiţi, dispuşi să îi îndrume şi pe alţi tineri. Tânăra candidată se mândreşte cu faptul că este produsul şcolii româneşti şi că îşi va definitiva un doctorat tot în România.

Trei premieri pe listă
Lista candidaţilor PRO România conţine nume grele, printre care trei premieri: Victor Ponta, Mihai Tudose şi Iurie Leancă, fost premier al Republicii Moldova. Coordonatorul PRO România Slatina, Cristina Tomireanu, a dat citire listei, care conţine şi numele comisarului european, care a făcut performanţă la Bruxelles. Primii 10 candidaţi sunt: Victor Ponta, Corina Creţu, Mihai Tudose, Iurie Leancă, Geanina Puscaşu, Podaşca Gabriela-Maria, Cristian Cosmin, Ioana Maria Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.