Acasă Politic Siminica Mirea, întrevedere cu ambasadorul Republicii Tunisiene în România

Siminica Mirea, întrevedere cu ambasadorul Republicii Tunisiene în România

64

Săptămâna trecută, senatorul Siminica Mirea, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Tunisia a avut o întrevedere cu E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România. La întrevedere a participat şi domnul deputat Ovidiu Alexandru Raeţchi, membru al Grupului parlamentar de prietenie.

„Preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Tunisia i-a adresat doamnei ambasador felicitări pentru numirea în funcția de șef al misiunii diplomatice tunisiene şi a asigurat-o de întreg sprijinul în îndeplinirea mandatului domniei sale. Totodată, a amintit că s-au împlinit 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România şi Republica Tunisiană și a subliniat parcursul bun al cooperării politico-diplomatice.
În cadrul întrevederii au fost purtate discuţii privind găsirea unor noi căi pentru intensificarea şi diversificarea cooperării dintre cele două ţări, cu accent pe domeniul economic, dar şi în cel al educaţiei şi culturii. De asemenea, a fost punctată şi cooperarea foarte bună la nivel local prin înfrățirea între oraşe din România cu oraşe din Tunisia.”, se arată într-o informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.