Acasă Actualitate La Schitu. Mamă şi fiu, arşi de vii

La Schitu. Mamă şi fiu, arşi de vii

148

Pompierii olteni au găsit, într-o locuinţă din comuna Schitu, trupurile carbonizate a două persoane: o femeie în vârstă de 68 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 40 de ani. Incendiul a avot loc duminică noapte, la locuinţa acestora. Pompierilor le-a luat patru ore să se lupte cu flăcările, care acaparaseră întreaba casă.
„Focul a distrus acoperișul locuinței, pe circa 150 de metri pătrați și bunurile din interior. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este jarul căzut din sistemul de încălzire.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt reamintește cetățenilor măsurile de prevenire a incendiilor ce pot fi provocate de sobele cu sau fără acumulare de căldură: nu folosiţi decât materialul combustibil pentru care a fost destinată soba şi evitaţi supraîncărcarea acesteia; folosiţi soba numai cu uşa închisă; aşezaţi o tavă metalică în faţa sobei, în dreptul ușii; nu aşezaţi în apropierea sobei sau pe aceasta materiale combustibile; nu adormiţi niciodată înainte de a vă asigura că focul din sobă este stins.”, informează pompierii olteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.