Acasă Politic Marius Iancu, despre Bugetul de stat

Marius Iancu, despre Bugetul de stat

114

Deputatul Marius Iancu s-a numărat printre parlamentarii social-democraţi, care au votat Legea Bugetului de Stat și Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pe 2019. Totodată, acesta critică modul în care liberalii au specualat o acţiune în scop politic, fără a lua în calcul adevăratele interese ale românilor.
„Legea Bugetului de Stat și Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2019 au fost votate în Parlament. Cu o suplimentare de 15 miliarde lei a bugetului, anul 2019 va fi anul investițiilor în infrastructura de transport, sănătate, educatie, agricultură și dezvoltate locală, dar și anul investitiilor în sănătatea și bunăstarea copiilor prin programe și mărirea alocațiilor fără a lua bani de la pensii sau investiții.
După ce au speculat electoral, anunțând mărirea alocațiilor copiilor printr-un amendament nefundamentat economic și neconstititional, amendament corectat de PSD, liberalii au refuzat să voteze Legea Bugetului prin care se alocau bani pentru marirea alocațiilor. Deci, dorește PNL mărirea alocațiilor sau a făcut o încercare nereușită de a lua bani de la Pensii pentru a-și susține teoria «că nu sunt bani de pensi», fără să se gândească cu adevărat la copii?”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.