Acasă Actualitate Nache, șef la Vămi! Cocoș, la Prefectură!

Nache, șef la Vămi! Cocoș, la Prefectură!

1455

Informația a fost confirmată în cursul dimineții de către cei de la profit.ro. Circula liberă de câteva zile. Pentru eficientizarea statului aflat într-un blocaj instituțional, așa cum spune președintele PSD, Liviu Dragnea, oameni potriviți la locuri potrivite… Șefa ANAF – Mihaela Triculescu, dă undă verde pentru numirea lui Daniel Costinel Nache la Direcția Generală a Vămilor.  (profit.ro)

Daniel Nache, încă auditor la Direcția de Sănătate Publică Olt, acolo unde a fost promovat de consilierul din Ministerul Finanțelor, Andrei Iordache, întregește puternica echipă liberală de la Olt: în care, pe lângă cei doi, se mai regăsește Mariu Bodescu, comanda la DSP Olt…
Aceștia reprezintă nucleul liberal dur de forță care în anul 2016 a încercat să învingă, la Slatina și în Olt, „ciuma roșie”. Mai mult, echipa de mai sus a avut, când activa pe meleaguri locale, punct de lucru la cafeneaua Nostim de vizavi de Prefectură. Acolo s-au făcut strategiile electorale și planurile de viitor.
În concordanță cu cele de mai sus, și nu este deloc o glumă, urmează numirea lui Dumitru Cocoș, administratorul stabilimentului, prefect la Olt. Doi pași și o fântână arteziană. Atât este între Nostim și Prefectură. Evident, Darius Vâlcov nu are nicio implicare în luarea deciziei cu Nache. El e preocupat de Legea Bugetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.