Acasă Actualitate „Săptămâna altfel”! De la prefect, pentru toate şcolile

„Săptămâna altfel”! De la prefect, pentru toate şcolile

314

La ora redactării articolului, Ministerul Sănătăţii nu a declarat starea de epidemie naţională. Încă se află într-un sertar decizia controversată. Până atunci, prin teritoriu a început lupta cu gripa. Ca urmare a situaţiei impuse de starea generalizată de gripa sezonieră, prefectul judeţului Olt, Silviu Neacşu a solicitat ca, până la revenirea elevilor din vacanță, adică pe 11 februarie 2019, „directorii unităților de învățământ, cu spijinul Direcției de Sănătate Publică Olt, Inspectoratului Școlar Județean Olt și primarilor unităților administrativ-teritoriale, vor derula acțiuni pentru începerea cursurilor școlare în condiții de siguranță, printre care:
dezinsecția și dezinfecția tuturor încăperilor din unitățile de învățământ (săli de clasă, grupuri sanitare, holuri etc.), a mobilierului școlar, a balustradelor, a obiectelor din laboratoare etc.;
asigurarea condițiilor de igienă necesare pentru grupurile sanitare, chiuvete sau bazine de apă pentru spălatul mâinilor, săpun, mijloace de ștergere a mâinilor (prosoape sau șervete de unică folosință sau prin folosirea unui aparat de uscare a mâinilor) etc.”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.