Acasă Actualitate Poliţia informează. Doi beţivi şi un delincvent

Poliţia informează. Doi beţivi şi un delincvent

52

Poliţiştii olteni anunţă, prin intermediul unui buletin de presă, comiterea a trei infracţiuni, comise de trei bărbaţi.
Astfel, la data 28 ianuarie a.c, polițiștii caracaleni au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1.12 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice. În urma întâmplării, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice.
În aceeaşi zi, pe raza comunei Gostavățu, poliţiştii au depistat un tânăr, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza comunei. Tânărul nu poseda nici permis de concudere. Oamenii legii continuă continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.
Pe 29 ianuarie, un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din Caracal, a fost depistat având o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/Litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu un dosar sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.