Acasă Actualitate Autobuz în flăcări, la Brebeni!

Autobuz în flăcări, la Brebeni!

2052
       Vineri, 25 ianuarie 2019, în jurul orelor 12:00, un autobuz care efectua o cursă regulată pe traseul Slatina-Brebeni, a luat foc în mers, la intrarea în comună, pe DJ 546.
Focul a izbucnit în mers, în timp ce în mașină se aflau călători, iar înainte ca acestea să cuprindă în totoalitate autovehiculul, cele aproximativ 20 de persoane s-au autoevacuat. Incendiul nu are deocamdată o cauză cunoscută, defecțiunea fiind, probabil, în zona sistemului electric al mașinii. Cu prezență de spirit, șoferul a tras autobuzul în afara părții carosabile, iar în câteva minute acesta a izbucnit violent, cuprinzând în totoalitate mașina. Pompierii au ajuns în timp optim, iar o autoambulanță aflată pe traseu a oprit la locul incendiului.

Pagubele materiale includ în întregime mijlocul de transport, dar important este că nu sunt victime omenești… Mașina aparține firmei Coveanu, unul dintre licențiații în transport persoane, pe raza județului Olt.
NA. Autobuzul din imagine, sau ce a mai rămas din el, a reprezentat o achiziție second-hand, făcută de către transportator. Oare cine le vinde, de ce o face?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.