Acasă Actualitate Incendii cu urmări grave

Incendii cu urmări grave

91

30 de metri pătrați, circa 15 metri pătrați de tavan, tocăria din lemn, mobilier și textile au fost făcute scrum în timpul unui incendiu care a izbucnit de la o lumânare. În casa din comuna Tufeni era o femeie, care locuia singură.
„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Tufeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din interior. Pentru stingerea incendiului pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate.
Cauza izbucnirii incendiului este o lumânare lăsată aprinsă.”, spun pompierii.
Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Vulpeni, a murit luni seara într-un incendiu izbucnit la casa sa. La sosirea pompierilor, bărbatul a fost găsit fără viaţă şi cu arsuri pe întreg corpul. Un sistem de încălzire, amplasat necorespunzător, lângă materiale combustibile, a fost cauza izbucnirii incendiului.
„La locul intervenției au acționat pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile din interior.
Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și jumătate, locuința și bunurile din interior fiind distruse.2, se arată într-o informare oferită de pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.