Acasă Politic De ce o strâng pantofii pe Mariana Gheorghe…

De ce o strâng pantofii pe Mariana Gheorghe…

1416
         E o părere unanimă în Partidul Social Democrat: criza de identitate și de comunicare a pus stăpânire pe cea mai mare organziație politică din România. Unii spun că ce se întâmplă acum în PSD s-a mai văzut prin PDL, după ce Băsescu a ieșit și a tăiat salarii și pensii cu 25%. Alții, dacă au avut ceva de zis și au fost mai sus decât ceilalți, au ajuns între timp, ori în partidul lui Victor Ponta, ori se află într-o stare de așteptare, să vadă ce va dispune Irina când se întoarce Liviu din concediu… Însă, aceste aspecte sunt nesemnificative.
Important este că la Olt, pe inimoasa activistă Mariana Gheorghe, răsplătită de PSD, cu un post de inspector general adjunct la ISJ, o strâng pantofii. Altfel, nu se explică de ce la alegerile din cadrul organizațiilor de femei de la Corabia și Caracal, și nu numai, în toate fotografiile de grup, doamna Gheorghe are o mimă tristă. Prea tristă pentru niște evenimente care, în principiu, dau o stare de energie pozitivă și produc emoții vesele în dreptul participanților.
Însă, de la aceste alegeri, reporterul cârcotaș de serviciu a mai văzut un lucru: viteza alarmantă cu care scade lungimea fustei președintei OFSD Olt, Corina Sulger. Spre exemplu, la alegerile de la Corabia, nivelul se afla deasupra genunchilor, în timp ce la Caracal, înălțimea admisă urcase binișor, dincolo de rotule… Dovezile foto atașate stau mărturie…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.