Acasă Actualitate Sancțiuni de peste 10.000 de lei, aplicate de polițiști olteni

Sancțiuni de peste 10.000 de lei, aplicate de polițiști olteni

55

În cadrul acțiunii Safety Cash, poliţiştii olteni au efectuat 88 de controale la casierii colectoare, 26 de hipermaket-uri/ centre comerciale, 88 de stații de carburant, precum și alte 21 de locuri de depozitare a valorilor monetare.
În urma desfăşurării acţiunii, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni sancțiuni contravenționale în valoare de 10.600 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

„Totodată, cu ocazia efectuării unui control la o societate comercială, din orașul Balș, polițiștii au constatat faptul că o persoană se afla în serviciu de pază, fără a deține atestat, în acest caz, întocmindu-se dosar penal.
Pentru prevenirea furturilor din societățile comerciale, poliția vă recomandă:
– Învăţaţi-vă salariaţii să fie atenţi şi să recunoască potenţialii infractori care, de obicei, privesc mai degrabă în jurul camerei decât la produse şi au un comportament specific.
– Montaţi oglinzi care vă pot ajuta să supravegheaţi colţurile în care în mod normal nu ajungeţi cu privirea.
– Aranjaţi vitrinele cu bunuri fără valoare (carcase goale, cutii).
– Procuraţi-vă şi montaţi în magazin sau chioşc un grilaj solid care să împiedice pătrunderea hoţilor în interior.
– Este recomandat ca uşa de acces în magazin să fie prevăzută cu un sistem de protecţie, de tip „clopot”, care să vă protejeze lacătul.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.