Acasă Actualitate TSD Slatina, colinde lângă „Căsuţa lui Moş Crăciun”

TSD Slatina, colinde lângă „Căsuţa lui Moş Crăciun”

198

Seara de vineri, 21 decembrie a.c., cu câteva zile înainte de Crăciun, a fost una plină de zâmbet, colinde şi multă bucurie. Tineretul Social-Democrat al PSD Slatina, organizaţie condusă de Alexandru Berechet, a organizat o seară de colinde, eveniment intitulat „Colindăm împreună!”, desfăşurat lângă „Căsuţa lui Moş Crăciun”. În micuţa casă a Moşului, „spiriduşii” au oferit ceai fierbinte şi ciocolată caldă. Cel mai important moment a fost acela când a sosit Moş Crăciun, venit de departe, din Laponia. A ascultat colinde şi a vorbit cu copiii prezenţi.
Esplanada din Slatina a devenit locul în care, copiii şi părinţii, au intrat în lumea poveştilor de Crăciun. Colindătorii au fost elevi de la Școala de Arte și Meserii, acompaniaţi de profesorul lor, Iulian Onţică.

„Am ales să marcăm sfârşitul de an altfel, cu colinde şi o cană cu ceai sau cu ciocolată caldă. Pe această cale, vreau să le mulţumesc atât colegilor din TSD, cât şi slătinenilor, pentru minunata seară. A fost un an greu, ne aşteaptă unul şi mai greu, dar, împreună cu această echipă, vreau să facem numai lucruri minunate.”, a spus Alexandru Berechet, preşedintele TSD Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.