Acasă Actualitate PNL Olt, la ora bilanţului pe 2018 şi planurilor pentru 2019

PNL Olt, la ora bilanţului pe 2018 şi planurilor pentru 2019

251

Miercuri, 19 decembrie 2018, la sediul PNL Olt a avut loc ultima conferinţă de presă pe anul în curs. Flancat de primarul comunei Studina, Marian Vasile, şi viceprimarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a prezentat un scurt bilanţ pe anul 2018. PNL Olt are, în judeţ, 90 de organizaţii locale complete, iar la Slatina sunt complete 95% din organizaţiile pe secţiile de votare. Liberalii olteni au un ţel important pentru prima parte a anului 2019, când se fac pregătirile pentru europarlamentare. În urma alegerilor pentru Parlamentul European, PNL Olt speră să obţină 20%. De asemenea, liberalii au deschis o petiţie online, pentru construirea spitalului regional de la Craiova.

Marian Vasile: „Vreau să aducem democraţia acasă”
Primarul comunei Studina, Marian Vasile, revine în faţa opiniei publice după o perioadă în care s-a ocupat doar de administrarea comunei pe care o conduce. Acesta crede că lucrurile se schimbă în bine în interiorul PNL Olt şi că se consilidează o echipă de profesionişti:
„Pe viitor, vreau să aducem cu adevărat democraţia acasă, pentru că şi în judeţul Olt, ca şi în toată România este nevoie de o altfel de politică, de o altă gândire, de o altă abordare. Este nevoie de mai mult suflet, de încredere, de maturitate. Lucruri pe care suntem obligaţi să le pe care trebuie să le ducem la bun sfârşit”.

Daniel Tudor, un „da” categoric
Preşedinte al PNL Scorniceşti din anul 2016, Daniel Tudor, viceprimar al urbei, a ales ca, începând cu anul 2018, să se implice şi în politica de la judeţ, când a candidat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la PNL Olt.
„Sunt convins că, alături de echipa de la judeţ, vom reuşi să facem lucruri pe care ne dorim să le ducem la îndeplinire. Da, voi candida la funcţia de primar al Scorniceştiului. Am stabilit aşa cu regretatul preşedinte Costem Moisescu şi cu domnul Prioteasa ca, în 2020, să fiu eu candidatul.” a spus Daniel Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.