Acasă Fără categorie Dragă Doamne,

Dragă Doamne,

237

10 Decembrie 2018

Eu Îți scriu destul de des sau vorbesc cu Tine de fiecare dată când am ocazia dar acum am nevoie să faci ceva pentru mine!
Te rog eu mult să citești scrisorile pe care copiii mei din școli aleg să Ți-le dăruiască. De 4 ani îi tot conving să Îți scrie și o fac într-un mod care șochează, cu o sinceritate profundă izvorâtă din suflet. Abia după ce citesc fiecare scrisoare înțeleg cât de puțin importante sunt discuțiile pe care noi ca profesori le purtăm legate de neajunsurile din sistemul de educație, când problema cea mare este chiar în fața noastră.

Aici vezi suferință, sinceritate, căutare, puterea de ierta, greutăți și mai ales dorințe!
Nu am găsit în textele lor că au nevoie de telefoane noi, de mașini, de bani sau de alte lucruri materiale, pe care noi ca adulți le cam cerem zilnic de la Tine. Am găsit copiii care Îți cer înțelegere în familie, o lume mai bună… mai multe zâmbete pe stradă.
Încercăm să le oferim copiilor tot felul de lucruri materiale când ei au nevoie doar de o imbrățisare, de liniște și de bucurie pe fața părinților. Sunt „cadouri” care nu necesită bani, timp petrecut în trafic, nervi, oboseală și „stres de sărbători”.
Încă stau să mă întreb cine este copilul și cine este adultul?!
Sunt unii care Te-au certat pentru că încă nu Te înțeleg, dar Te rog apreciază că totuși au ales să Îți scrie! Pare ciudat ca un copil să își certe Tatăl, dar iubirea Ta nemăsurată ne-a oferit acest dar al libertății de care profităm cam mult în ultimul timp. Tu însă, să nu îi cerți! Să rămăi același Domn și Dumnezeu căruia ei i-au pus sufletul pe tavă și i-au scris cu atâta bucurie.

Te mai rog ceva!
Știu că oamenii Te-au scos afară din Crăciun… copiii au subliniat lucrul acesta și dacă pe ei îi doare, eu urlu … dar Te rog, să Te naști anul acesta!
Pentru noi și pentru cei care nu Te vor, pentru cei care aleargă după cadouri și pentru colindătorii care îngheață de frig să vestească Nașterea Ta. Pentru toți oamenii să Te naști anul acesta că iată încă se mai aud colinde care vestesc Nașterea Ta.

Cu drag,
Alin Bolboașă Șofaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.