Acasă Politic Victor Ponta, la inaugurarea sediului Pro România Olt

Victor Ponta, la inaugurarea sediului Pro România Olt

1603

Joi, 29 noiembrie 2018, a avut loc inaugurarea noului sediu al Pro România Olt, organizaţie coordonată de Silvian Dan şi Cristina Tomireanu. La conferinţa de presă a fost şi Victor Ponta, preşedintele partidului, Daniel Constantin şi Nicolae Bănicioiu.

Ponta, la Slatina
Ultima dată, fostul premier, Victor Ponta, a venit la Slatina, pentru a susţine un candidat al PSD la primărie. Se întâmpla în 2016. Astăzi, în calitate de preşedinte al unui partid proaspăt, Pro România, a venit să spună că vrea să facă o politică pentru oamenii care îşi doresc o românie care să fie PRO:
„Ne adresăm tot oamenilor cărora ne-am adresat în acești 17, 18 ani de când fac politică, știu foarte bine că în județul Olt foarte mulți oameni au pus ștampila pe numele meu în 2014. Știu câte lucruri am reușit să facem și știu și ce n-am reușit. Poate așa, cu o nouă echipă, mult mai mică, dar unită, și de data asta, cu niște legături interumane mult mai bune, o să reușim să facem mai mult”.

Stănescu nu este primit la Pro România
Fostul ministru al Dezvoltării şi vicepremier, Paul Stănescu, „executat” de liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă va dori să-i părăsească pe social-democraţi, nu va fi primit de Victor Ponta. Fostul premier a spus un „nu” categoric.

Pro România Olt are organizaţii la Slatina, Drăgănești-Olt, Potcoava și Balș, precum și în alte 25 de localități din județul Olt. Pe lângă asta, grupuri de iniţiativă locală există în alte 20 de localităţi oltene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.