Acasă Politic LIVIU VOICULESCU: „La experiența pe care o am, aș fi un primar,...

LIVIU VOICULESCU: „La experiența pe care o am, aș fi un primar, deputat, senator, bun pentru Olt!”

382

          Agenda liberală a sfârșitului de noiembrie 2018 a fost făcută, într-o conferință de presă, de președintele filialei oltene, Liviu Voiculescu, și de omologul său de la Organizația Slatina, Viorel Dumitrescu.
Pe fondul stării generale de derută, din zona puterii, acolo unde printre protagoniștii principali se află și un demnitar oltean, președintele PSD Olt – Paul Stănescu, Voiculescu și Dumitrescu au adus în atenție alternativa liberală proiectele propuse, dezvoltate și susținute de structura de la Olt.

Activitate intensă în PNL Olt
Președintele Liviu Voiculescu a trecut în revistă evenimentele derulate în ultima perioadă sub egida PNL Olt, de la acțiunea desfășurată pe 1 noiembrie, cu tema: „Combaterea cancerului de sân”, până la un eveniment de dată recentă, prin care Ion Voicu a fost desemnat președinte la Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia.
Nu a omis nici ședința Colegiului Director al PNL din 10 noiembrie, atunci când a avut loc Colegiul Director Județean, acolo unde a fost invitat de onoare președintele PNL – Ludovic Orban. Altfel, la Caracal, organizația de tineret și-a ales un nou președinte în persoana lui Daniel Baciu, un tânăr care vrea să demonstreze că și în capitala Romanațiului dreapta liberală se poate implica și face proiecte politice viabile pentru comunitate.
În schimb, soldat disciplinat partidului, ambițios și tenace în proiectele dezvoltate, președintele PNL Olt susține la scenă deschisă: „La experiența pe care o am, aș fi un primar, deputat, senator, bun pentru Olt!”
Viorel Dumitrescu: „Trăim vremuri memorabile, noi ne vedem de treabă!”
Unul dintre cei mai vechi liberali din Olt, membru fondator al Organizației, președinte desemnat la Organizația PNL Slatina, dr. Viorel Dumitrescu, a trecut în revistă, cu încercări reușite de echidistanță, proiectul liberal de la Slatina, prin care sunt consemnate și acceptate două candidaturi interne pentru funcția de primar al municipiului Slatina. Este vorba de Gabriel Dima Buliteanu și Ionuț Comănescu… În opinia lui Dumitrescu, două persoane remarcabile, capabile și implicate în proiectul liberal de la Slatina.
Altfel, trebuie ținut minte faptul că Viorel Dumitrescu face o trecere în revistă a istoriei vremurilor în care trăim, sintetizând, involuntar, esența politicii liberale: „Trăim vremuri memorabile, noi ne vedem de treabă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.