Acasă Actualitate Poliţiştii din Luxemburg i-au căutat, poliţiştii olteni i-au găsit

Poliţiştii din Luxemburg i-au căutat, poliţiştii olteni i-au găsit

83

Polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Olt au pus în executare două amdate europene de arestare, pentru doi bărbaţi, de 24 și de 32 de ani, din localitățile Dobrosloveni și Slatina, județul Olt. Oamenii legii de la Olt au pus în aplicare mandatele emise de autoritățile din Luxemburg pe numele celor doi, care au comis ami multe infracțiuni de furt calificat și participare la grup infracțional organizat.

„La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare două mandate europene de arestare, emise de autoritățile judiciare din Luxemburg, pe numele a doi bărbați.
Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea lor pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
În cursul zilei de miercuri 7 noiembrie, cei doi vor fi prezentați la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acestora către autoritățile judiciare din Luxemburg.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.