Acasă Actualitate La Coteana. Cupa „Mărinică Bold” – ediția a IV-a. Prin grija primarului...

La Coteana. Cupa „Mărinică Bold” – ediția a IV-a. Prin grija primarului Vasile Costea!

218
        În urmă cu câteva zile, la Coteana s-a desfășurat Ediția cu numărul IV a memorialului fotbalistic „Mărinică Bold”. Începută în urmă cu aproximativ 4 ani, datorită inițiativei avute de primarul Vasile Costea, competiția vizează două aspecte principale: implicarea tinerilor din comună în mișcarea sportivă, cât și un omagiu adus celui care a fost Mărinică Bold, unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Dinamo Slatina, la începutul anilor ̕ 70, originar din Coteana, județul Olt.

«În week-end-ul trecut, aici, la noi, la Coteana, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Cupei „Mărinică Bold”, la fotbal. Am avut cinci echipe înscrise în competiție, formate din câte nouă tineri ce locuiesc în satele comunei noastre, s-a jucat stil campionat, iar la final, pentru trofeu au jucat primele două clasate, iar pentru locul trei au jucat formațiile clasate pe locurile trei și patru. Ca și în edițiile trecute s-au acordat diplome, trofee și medalii, fiind oferite premii speciale și pentru cel mai bun fotbalist, pentru golgeterul competiției, dar și pentru cel mai tânăr jucător.

Aș vrea să mai spun faptul că această competiție are ca tematică promovarea tinerilor fotbaliști din comuna Coteana, iar noi, organizatorii, ne bucurăm că de la un an la altul se arată tot mai mulți tineri interesați de Cupa „Mărinică Bold” la fotbal. Mărinică a fost un suflet aparte, un om deosebit, un bun jucător de fotbal și merită toată prețuirea noastră», a spus primarul Vasile Costea, omul de care se leagă destinele comunei Coteana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.