Acasă Actualitate Accident la Colonești. 190 de victime. Animale!

Accident la Colonești. 190 de victime. Animale!

825

        Este una dintre cele mai periculoase curbe de pe drumurile publice din județul Olt. Este prevăzută cu marcaje pe care pot să le vadă și… orbii. Mai mult, în zonă sunt și separatoare de sens, montate pentru delimitarea carosabilului. Chiar și așa, intrarea în Colonești, dinspre Slatina, a mai produs un accident rutier, pe fondul neatenției…

Un autocamion încărcat cu 190 de porci a zburat în râpa adâncă de pe marginea drumului. Intervenția autorităților a limitat efectele accidentului: peste 80 de animale au murit în urma contorsionării remorcii speciale. Restul, împrăștiate și recuperate. Intervenția pentru degajarea epavei este destul de dificilă și costisitore pe măsură.
2018 – anul porcului. Unii dintre ei mor de pestă pornică, alții sunt sacrificați preventiv pentru același lucru, iar astăzi, la Colonești, s-a răsturnat mașina cu… porci. Până la Crăciun vor mai rămâne, buni pentru a fi utilizați pe post de decor la bradul de rigoare, purceii de pluș. Nici măcar cei care serveau drept pușculițe nu mai sunt la modă. Inflația, bonus din programul de guvernare al altor… mamifere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.