Acasă Actualitate PNL Olt, în… campanii

PNL Olt, în… campanii

196

La sediul PNL Olt, preşedintele organizaţiei judeţene, Liviu Voiculescu a susţinut o conferinţă de presă, care a avut mai multe teme. De la referendumurile organizate pe 6 şi 7 octombrie până la campanii de informare asupra cancerului la sân, la femei, şi o altă campanie de informare, referitoare la pesta porcină africană. Dar şi activitatea de strângeri de semnături, pentru a reduce taxele şi impozitele locale ale Slatinei, la minimul legal din Codul Fiscal.

PNL Olt, prin vocea preşedintelui Voiculescu, este de părere că neatingerea pragului de cvorum, pentru refeendumul privind revizuirea Constituţiei, a fost cauzată de întrebarea ambiguă („Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?”), dar și de implicarea Bisericii în acest demers. Liberalii olteni au postat, pe reţelele de socializare, câteva filmări cu preoţi care mergeau, din casă în casă, pentru a convinge oameni să meargă la vot.
„Eu, personal, nu am participat la acest referendum. Nici la cel pentru revizuirea Constituţiei, nici la cel local”, spune Voiculescu.

Tot în cadrul aceleiaşi conferinţe, preşedintele a prezentat cele două campanii de informare. Prima, care aparţine Organizaţiei Femeilor Liberale, referitoare la prevenirea cancerului la sân, la femei, care a debutat chiar pe 1 octombrie, când, la nivel internaţional se desfăşoară o zi internaţională în care au loc o serie de activităţi în acest context. Campania de informare a OFL nu se opreşte doar la a prezenta câteva materiale de informare. Va avea loc şi o întrunire a Comisiei Naţionale de Sănătate, unde se va dezbate această temă.

PNL Olt a demarat o campanie de informare a cetăţenilor, în special pe cei din mediul rural, cu privire la riscurile gripei porcine africane, precum şi ce măsuri de precauţie trebuie să cunoască cetăţenii. Reprezentanţii PNL Olt vor împărţi materiale informative.

Nu în ultimul rând, PNL Olt îşi doreşte ca, la Slatina, taxele şi impozitele locale să rămână la minimul prevăzut de Codul Fiscal.  În acest sens, se desfăşoară o campanie de strângere de semnături pentru reducerea taxelor şi impozitelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.