Acasă Actualitate Slatina, oraș paralizat! Aloo, Distrigaz!

Slatina, oraș paralizat! Aloo, Distrigaz!

390

     Nu avem pretenții de la instituția ce reprezintă interesele Guvernului în teritoriu… Adică, de la Prefectura Județului Olt, instituție care administrează situațiile de urgență.

Căci, în Slatina este o urgență reală, dată de lipsa de gaze la zeci de mii de consumatori. Cât de mult ar fi însemnat un comunicat care să descrie situația reală, semnat de prefectul județului, profesorul Silviu Neacșu. Căci, Slatina fără gaze e un oraș cu probleme grave. Consumatorii casnici sunt în prima linie de impact.
După, unitățile de alimentație publică, acolo unde se procesează și produce hrana, de la covrigi până la meniuri complete. Afectați sunt și producătorii de pâine din Slatina, loviți exact în ziua de vârf în privința vânzărilor săptămânale. Vineri, 5 octombrie 2018, la orele prânzului, nu există o explicație clară a acestei crize produse în condiții de temperaturi normale și fără să aibă la bază incidente meteo sau de altă natură…

Cuantificate, pierderile sunt destul de mari pentru cei abonați și buni-plătitori către jupânul Distrigaz Sud. Un proces colectiv n-ar strica, iar de plătit are cine și de unde să plătească. Până atunci, două bile negre: una în dreptul operatorului privat, alta în dreptul Prefecturii Județului Olt, incapabilă să formuleze, instituțional, un punct de vedere. Rușinos, dezamăgitor!
N.A. Incredibil! Ce-i atât de secret în defecțiunea asumată de Distrigaz Sud Rețele, pasată prin fentă spre Transgaz? Unde este problema? Ce s-a întâmplat? De ce beneficiarii din contract nu pot fi informați despre această situație, în mod concret?
Dispreț sau incapacitate de comunicare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.