Acasă Actualitate Siminica Mirea, scrisoare către cetăţeni

Siminica Mirea, scrisoare către cetăţeni

232

Pe pagina sa de socializare, senatorul Siminica Mirea a postat o scrisoare adresată tuturor cetăţenilor şi celor interesaţi de activitatea parlamentarului.

„Dragii mei,
După o perioadă agitată, în care nu am comunicat în mediul online, astăzi simt nevoia să vă adresez câteva cuvinte. După cum știți, în urmă cu câteva luni, am luat decizia de a mă alătura Partidului Social Democrat. Au existat mai multe motive pentru care am făcut asta, dar ce e cel mai important e că am facut-o gândindu-mă la oameni și la promisiunile făcute față de ei.
În ultimul an, am avut zeci de initiative legislative, declarații politice, întrebări și interpelări. Am tras semnale de alarmă și am incercat să corectez problemele din sistem. Mi-a fost dificil, vă recunosc, iar barierele au apărut, de multe ori, chiar din partea vechilor colegi de partid. Am decis să nu abandonez lupta și să continui să fac politică, așa cum cred că ar trebui făcută de toți, adică în interesul cetățenilor. N-am fost niciodata o persoana conflictuala, orgolioasă și am considerat că e esențial să nu uităm, atât eu cât și colegii mei din Parlamentul României, că reprezentăm milioane de români care ne-au oferit încrederea prin vot.
Și, tocmai pentru că îi reprezentăm pe acești oameni, cred că ar trebui să fim mai deschiși, mai înțelegători. Am susținut mereu dreptul la opinie al fiecărei persoane și cred că dialogul este apanajul progresului. Vă invit să îmi comunicați orice problemă, cât timp adresarea este civilizată voi fi deschisă comunicării. Dincolo de proiectele pe care le-am inițiat, în următoarea perioadă vor apărea și alte proiecte cu care vă voi ține la curent. Astfel, am nevoie de sprijinul și de părerea voastră, ori de câte ori va fi cazul.
Vă mulțumesc că v-ați rupt o bucățică din timp să îmi citiți mesajul! Sa ne auzim cu bine!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.