Acasă Actualitate 6 ani fără Florina Popa!

6 ani fără Florina Popa!

346
      30 august 2012 – dis de dimineață. Veștile proaste nu întârzie niciodată. Cele tragice depășesc cea mai incredibilă performanță în materie de rapiditate. Așa a fost atunci…
Internată pentru o răceală, sau altceva, oricum, minor, în spital, externată sau plecată până acasă, Florina Popa (născută Urucu) fost redactor la Gazeta Oltului, într-o vreme când dimineața se sta la coadă la ziare, redactor-șef multă vreme la Ziarul de Olt, un ziarist care a înțeles perfect rolul și misiunea omului de presă, trecea în neființă. Se întâmpla asta la doar 34 de ani. Cauzele morții rămân o necunoscută și astăzi, deși aflarea adevărului nu rezolvă nimic din dimensiunea tragediei.
În virtutea unei prietenii, a unui mod comun de a înțelege ce e de scris dintre ce e rău și ce e bine, într-un mesaj de aducere aminte, astăzi, o clipă de întoarcere în trecut nu e un efort prea mare. Pe un colț de birou, la Ziarul de Olt, au rămas un dicționar și două volume dintr-un manual de jurnalism. Drum bun, mai departe, printre stele, celei care a fost Florina Popa!
Articolul precedentFetiţa bătută la Centrul de plasament din Balş. DGASPC Olt reacţionează
Articolul următorȚara proștilor! La Olt, Metrologia și Protecția Consumatorilor n-au curent…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here