Acasă Actualitate A murit Constantin Tița! Fost viceprimar al Slatinei…

A murit Constantin Tița! Fost viceprimar al Slatinei…

753

        Unul dintre pionierii începutului administrației publice din Slatina de după 1989, originar din Brebeni, Olt, fost viceprimar al municipiului Slatina între 1996 și 2000, un om care s-a identificat cu ceea ce însemna, sub diverse nume, serviciul public local de curățenie, devenit ulterior SALUBRIS SA, acolo unde a lucrat o viață, a trecut în neființă.

CONSTANTIN TIȚA ar fi împlinit, peste câteva luni, 66 de ani. Întotdeauna un om deschis dialogului, un cunoscător al orașului cum greu mai găsești, adept al comunicării până la exasperare, a știut să se facă respectat de comunitate. Nu s-a pus niciodată deasupra nimănui. În firma unde a lucrat, relațiile sale au fost excepționale cu toți oamenii de acolo. Știa că societatea are nevoie, în egală măsură, de medici, dar și de măturători pe stradă.
Emoționanta despărțire de Constantin Tița este regăsită și în mesajul echipei de la SALUBRIS SA Slatina. Cuvinte puține, toate la locul lor:

«Sâmbătă, 4 august 2018, îl vom conduce pe ultimul drum pe cel mai bun și mai blând OM pe care noi toți am avut onoarea și bucuria să-l cunoaștem, tăticul meu, nea Costel, domnul director, domnul Vice, nașu (?), unchiu (?)…
Cei care l-au iubit, l-au apreciat și care au fost atinși de aripa lui protectoare și de bunătatea lui nemarginită și care doresc să îi aducă un ultim omagiu pot veni la capela Cimitirului „Sfantul Vasile cel Mare” din Voluntari, Ilfov, începând din seara aceasta (n.n. 2 august 2018)»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.