Acasă Cultură Greceanu. Nu e în regulă!

Greceanu. Nu e în regulă!

512

        Colegiul Național „Radu Greceanu”, unitate de elită a învățământului din județul Olt, trăiește din amintiri. Vremurile când da tonul în educație sunt apuse. În pofida investițiilor necondiționate făcute de administrația locală în infrastructură, de renumele venit din alte vremuri, aici ceva nu este în regulă. De la an la an, încrederea în acest colegiu începe să scadă, iar rezultatele duc pe măsură…

Spre exemplu, Bacalaureatul 2018, vorbind de procentele de promovabilitate, duce CNRG pe un loc patru la nivelul județului Olt, la o distanță egală de locul trei și chiar de locul cinci. În educație, ca și în sport, locul patru nu se premiază. Ciudat! Fără a crede în coincidențe, perioada de regres a acestei unități de tradiție, se suprapune cu debutul actualei echipe manageriale. Aici, la acest liceu, e nevoie de ceva! Poate nu de o schimbare, dar de un șoc, de o resetare a modului cum școala se adresează elevilor și cum aceștia răspund la așteptări.
Oricum, evidența e… certitudine. Așa nu mai merge! Asta, în cazul în care CNRG mai emite pretenții să rămână în topul liceelor din Olt. Dacă la nivelul politicilor publice manageriale e alt obiectiv, atunci este în regulă: tot înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.