Acasă Actualitate Tot din fotbal! Tot de la Piatra-Olt!

Tot din fotbal! Tot de la Piatra-Olt!

378
       La o zi după ce antrenorul Dan Oprescu, originar din Piatra-Olt, a primit licența PRO, un alt nume din fotbalul românesc, având origini în același oraș, face un anunț surpriză:
Răzvan Raț, fost jucător la Rapid București, FCM Bacău, FC Sahtior Donețk, West Ham United, Rayo Vallecano, PAOK Salonic și ACS Poli Timișoara, selecționat de 108 ori la echipa națională, pentru care a marcat și 2 goluri, se retrage din activitate. Din păcate, vârsta sa – 37 de ani, își spune cuvântul…
Olteanul nu și-a făcut publice intențiile legate de viitorul său profesional. Fie va activa în același domeniu, fie va alege să se ocupe de investițiile familiei. Oricum ar fi, Răzvan Raț se înscrie în galeria selectă a jucătorilor români, cu origini oltene, cu activitate apreciată și recunoscută, atât în țară, cât și în străinătate.
De reținut faptul că Răzvan Raț a fost și căpitalul echipei naționale de fotbal a României, într-o vreme în care nu toate turneele mari se vedeau doar la televizor.
Articolul precedentNormalitate. Primăriţa de la Icoana…
Articolul următorPrimarul Titi Peligrad păstrează tradiția! „Sărbătoarea Secerişului” din Șerbănești, la cea de-a IX-a ediție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here