Acasă Actualitate A murit profesorul Silviu Rusu

A murit profesorul Silviu Rusu

1450

Om cu un bogat bagaj de cultură generală, Silviu Rusu, născut la Câmpulungul Moldovenesc, județul Suceava, profesor de matematică şi fost director al Liceului de Construcţii din Slatina, era o enciclopedie pe două picioare. În ultima perioadă s-a aşternut tăcerea.
Silviu Rusu a fost cel mai critic cititor al Ziarului de Olt, omul care ne „trăgea de urechi” dacă făceam o mică abatere de la codul deontologic, cel care ne urmărea fiecare articol şi niciunul dintre redactorii publicaţiei nu era „iertat” de acesta. Era unul dintre cei mai buni, dar aspri în critică – mereu constructivă-, cititori ai publicaţiei noastre.
Astăzi, nu numai că am pierdut un cititor, dar am pierdut un om de cultură, un dascăl de excepţie, un un fiu adoptiv al Slatinei cu mult simţ civic.
Silviu Rusu s-a dus într-o lume la fel de frumoasă ca picturile celebre pe care le posta pe pagina sa de socializare, ultima fiind „Ţărancă împotriva unui fundal de grâu”, de Van Gogh, realizată în 1890.

Profesorul Silviu Rusu avea 65 de ani (născut la 4 septembrie 1953).

Mulţumim, Silviu Rusu!
Drum lin!
Condoleanţe familiei!

Colectivul redacţional al săptămânalului Ziarul de Olt
… căruia îi vei lipsi foarte mult…

Articolul precedentRock Me – Osica Fest 2018 nu se mai organizează
Articolul următor„Cu certitudine, prioritatea numărul unu a Agenției este intensificarea activității în realizarea Programului Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here