Acasă Actualitate Dosare penale pentru trei bărbaţi…

Dosare penale pentru trei bărbaţi…

214

Nu mai puţin de şase dosare penale au fost întocmite întocmite, în doar două zile, pentru trei bărbaţi, care au comis infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Prin intermediul unui comunicat de presă, Poliţia Olt prezintă cele trei cazuri:

„La data de 04 iulie a.c.,, ora 19.05, un bărbat de 56 ani, din oraș. Băbeni, jud. Vâlcea, a fost depistat pe strada Carpați, din municipiul Caracal, în timp ce conducea o autoutilitară, având dreptul de a conduce suspendat din 03.07.2018.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată,
La data de 04 iulie a.c., ora 2200 , pe Drumul Județean 604, pe raza localității Cilieni, a fost depistat un minor de 17 ani în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
La data de 05 iulie a.c., ora 1930, pe strada Principală, din localitatea Movileni, a fost depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Movileni, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere și prezentând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice de sânge.
Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.