Acasă Politic Demisie la ALDE OLT!

Demisie la ALDE OLT!

1196

      Scena politică de la Olt este în frământări. După ce ministrul Daea a muls oaia pe esplanadă și a ascultat procesul verbal al ședinței de alegeri de la TSD Olt, înainte ca alegerile să aibă loc, după ce Liviu Voiculescu a plâns în timpul unei conferințe de presă, urmează un alt gest la fel de important. De data asta, la ALDE Olt.

Aici, Bogdan Alexandru Popistaș, liberal de altădată, membru în Biroul Permanent Teritorial Olt și în Biroul Municipal Slatina, își anunță, pe Facebook (nici nu se putea în altă parte) demisia din toate funcțiile deținute în partidul condus la Olt de deputatul Mihai Niță.

La ALDE Olt frământările au început de săptămâna trecută, când directorul executiv de la Prestații Social, Ileana Ghiță, a rămas fără sprijin politic. Demisia lui Popistaș, așa cum este documentul pe care îl semnează, nu are nicio explicație. Bomba de la acest partid e deja amorsată. Urmează o altă retragere de sprijin politic. Cel mai probabil, respectivul pucist se numește Ioan Ciugulea, la un pas să rămână fără funcția de vicepreședinte la CJ Olt. Acolo unde se pregătește un alt membru ALDE. Numele lui, după următoarea demisie…

Probabil că doctorul Popistaș se gândește să intervină profesional, mai cu aplecare asupra colegilor săi de partid. Căci, la ALDE sar dinți, zboară proteze, iar mușcatul pe la spate e deja stare de spirit.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.