Acasă Actualitate PNL Olt face excluderi

PNL Olt face excluderi

200
       Din cauză că doi liberali au fost prezenţi la congresul PSD, la întâlnirile cu primarii la sediul PSD, au participat la mitingul organizat de PSD şi absenţa la activităţile politice ale PNL Olt, partidul a luat măsuri.
Savu Ungureanu, primarul comunei Slătioara şi Liviu Anuţa, primarul comunei Voineasa au fost excluşi din cadrul formaţiunii politice de la Olt în cadrul sedinţei Biroului Politic Judeţean de joi, 14 iunie 2018. Biroul Politic nu a sancţionat şi consilierii PNL din consiliile locale ale localităţilor.
La prima vedere, măsura pare una radicală, dar, în detaliu, arată dubios. Consilierii locali liberali din cele două comune, la fel de implicați în acțiuni politice alături de PSD, braț la braț cu primarii în cauză, nu au pățit nimic. Iar când pedepsești pe jumătate, mai bine nu o mai faci! Acest principiu, regăsit în legislația românească, îl cunoaște și Liviu Voiculescu.
Lista excluderilor este deschisă. Urmează Pistol de la Osica de Jos, Prioteasa de la Scornicești și, cine mai știe cine… Căci, obiceiul de a relaționa într-un fel anume cu puterea nu a existat doar la Voineasa și Slătioara. Așteptăm, pe lângă comunicatul PNL (”În sedinta Biroului Politic Judetean de astazi, 14.06.2018, s-a luat decizia sanctionarii cu excluderea din partid a domnului Savu Ungureanu, primarul comunei Slatioara si a domnului Liviu Anuta, primarul comunei Voineasa.
Motivele care au stat la baza excluderii sunt: participarea la congresul PSD, participarea la intalnirile cu primarii la sediul PSD, participarea la mitingul organizat de PSD si, nu in ultimul rand, lipsa de la activitatile politice ale PNL, filiala Olt. Mentionam ca nu s-a luat aceeasi decizie in cazul consilierilor locali din cele doua localitati”), și pe cel al PSD, care anunță primirea în partid a celor doi. Cadre de nădejde…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.