Acasă Actualitate Poliţia Rutieră sancţionează abaterile

Poliţia Rutieră sancţionează abaterile

88

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.232 sancțiuni contravenționale, în perioada 04-10 iunie a.c. Acestea au privit abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice. Oamenii legii fac o scurtă recenzie a sancţiunilor aplicate:

„În acest sens, în cadrul acțiunii au fost aplicate de sancțiuni contravenționale, dintre care 325 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 197 pentru nepurtarea centurii de siguranță în timpul deplasării, 42 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii și 668 pentru alte abateri.
Polițiștii au constatat 19 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, din care 3 pentru Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, 9 infracțiuni pentru Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și 7 infracțiuni pentru Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Totodată, au fost reținute 24 de permise de conducere, dintre care unul pentru conducerea autovehiculelor având o concentrație de până la 0,40 mg/L alcool pur în aerul expirat, 12 pentru depășirea vitezei pe un anumit sector de drum cu mai mult de 50 km/h, 7 pentru nerespectarea manevrei de depășire, două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor care aveau acest drept și două pentru alte abateri.”

Articolul precedentElena Iotu, preşedinte ales al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberal–Democrate de la Olt
Articolul următorFacultatea altfel. Examen special la USAMV Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here