Acasă Actualitate Poliţia, în acţiune!

Poliţia, în acţiune!

127

Poliţiştii olteni au întocmit proceduri specifice pentru doi bărbați, care au fost depistați la volan cu alcoolemie de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat sau fără fără a deține permis de conducere, un altul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Prin intermediul unui comunicat de presă, poliţiştii prezintă cele trei cazuri:
„La data de 07 iunie a.c., ora 1818, pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, a fost depistat un bărbat de 48 ani, din municipiul Petroşani, jud. Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.
Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge, faptă prev. şi ped. de art. 337, din Codul Penal.
În noaptea de 07/08 iunie a.c, ora 0050, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Slatina a fost depistat un bărbat de 23 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În cauză, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis, faptă prev. şi ped. de art. 335, din Codul Penal.
La data de 07 iunie a.c, ora 1923, pe Drumul Național 6, în afara municipiului Caracal, un bărbat de 21 ani, din comuna Fărcaşele, în timp ce conducea o autoutilitară la intersecţia cu Drumul Comunal 111, a acroşat un bărbat de 74 ani, din comuna Fărcaşele, care, în calitate de biciclist nu s-a asigurat în mod corespunzător la pătrunderea de pe drumul comunal pe drumul naţional.
În urma evenimentului, a rezultat decesul biciclistului.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.
Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 192, din Codul Penal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.