Acasă Actualitate Jandarmii olteni, acţiuni de combatere a braconajului piscicol

Jandarmii olteni, acţiuni de combatere a braconajului piscicol

114

Ziua de 5 iunie a.c. nu a fost una norocoasă pentru braconierii piscicoli, care au încălcat normele legale. Astfel, „în jurul orelor 01.30, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Slatina, a fost depistat în timp ce desfăşura activităţi de pescuit comercial pe luciul de apă al râului Olt în dreptul localităţii Milcov, cu unelte de pescuit comercial de tip setcă confecţionate din plasă monofilament, în lungime totală de 600 metri, fără a deţine autorizaţie în acest sens şi în perioada de prohibiţie.
În jurul orelor 05.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Brâncoveni, a fost depistat în timp ce desfăşura activităţi de pescuit comercial pe luciul de apă al râului Olt în dreptul localităţii Brâncoveni, cu unelte de pescuit comercial de tip setcă confecţionate din plasă monofilament, în lungime totală de 300 metri, fără a deţine autorizaţie în acest sens şi în perioada de prohibiţie.
Jandarmii olteni au întocmit actele de constatare pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Uneltele de pescuit au fost ridicate de la făptuitori.
Documentele întocmite de către jandarmi şi bunurile ridicate, au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.