Acasă Politic „Liviu Voiculescu este cel mai bun președinte pentru Partidul Social Democrat”

„Liviu Voiculescu este cel mai bun președinte pentru Partidul Social Democrat”

451

DECLARAȚIE POLITICĂ

„Liviu Voiculescu este cel mai bun președinte pentru Partidul Social Democrat”

Consider o datorie de onoare și o formă de respect față de opinia publică, în raport cu colegii și prietenii mei din Partidul Național Liberal, de oriunde ar fi aceștia, să am un punct de vedere raportat la unele evoluții și poziții exprimate în spațiul public, unde numele meu este invocat de persoane mai mult sau mai puțin legitim interesate.
Am aflat din presă decizia luată de Biroul Politic Judeţean al PNL Olt, miercuri, 30 mai 2018, prin care am fost schimbat din funcția de președinte al Organizației Municipale Slatina.
Pozițiile susținute de președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, cer clarificarea unor aspecte. Motivele invocate sunt exclusiv de natură subiectivă. Am preluat Organizația Slatina pe 14 februarie 2018. Aici am început un real proces de reorganizare internă, de clarificare a statutului unor colegi și dureros pentru decidenții de astăzi ai PNL Olt, și amplul proiect de clarificare ideologică, pentru a înțelege cine gândește liberal, cine acționează politic pentru interese imediate, și cum văd unii să slujească PSD din postura de membri PNL.
În perioada scurtă în care am fost președinte al Organiazației de la Slatina am reușit să conving oameni simpli să devină militanți, personalități locale să devină membri. Timpul pentru o reconstrucție politică a fost destul de scurt. Motivele invocate de Liviu Voiculescu în decizia schimbării pe care și-o asumă nu au susținere în realitate. Același președinte spunea acum câteva săptămâni că la Slatina urmează o evaluare care va fi făcută la sfârșitul lunii iunie. Până la termenul scadent mai este aproape o lună. De ce atâta grabă?
Foarte mulți membri sunt deranjați de modul cum acesta conduce organizația prin minciună și sabotaj. Foarte mulți primari au părăsit PNL Olt din cauza acestuia. Deciziile sunt luate prin impunerea punctului său de vedere, iar cei doi parlamentari, senatorul Siminica Mirea și deputatul Gigel Știrbu, nu sunt consultați în activitatea curentă.
Așa se explică de ce astăzi, în Partidul Național Liberal Olt mai activează patru primari din 17 aleși în iunie 2016. Demiterea mea este un capitol din lungul șir al celor prin care au fost eliminați aleși locali, cât și președinți de organizații locale.
Mai mult, este de notorietate lipsa de conținut a mesajelor anti-PSD ale președintelui Filialei Olt. Niciodată nu a avut nimic de zis față de liderii locali și județeni ai PSD. O coabitare pe care nu am susținut-o. Iată explicațiile unei demiteri făcute, nu în interesul PNL, ci în favoarea PSD.
Slatina trebuie să rămână în aria de cuprindere a PSD! Liviu Voiculescu este cel mai bun președinte pentru Partidul Social Democrat.
Gabriel Dima Buliteanu va gândi și va acționa în continuare, în spiritul valorilor fundamentale ale liberalismului. Indiferent de cum înțeleg alții să fie parteneri în proiectul care a făcut cândva România Mare. Activez aici cu o vechime neîntreruptă în PNL, ce depășește capacitatea de înțelegere a unora dintre colegii de azi, de la Slatina și Olt.
                Cu onestitate,
liberalul GABRIEL DIMA BULITEANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.