Acasă Politic Execuție sumară, la PNL Olt! Buliteanu demis de la Slatina!

Execuție sumară, la PNL Olt! Buliteanu demis de la Slatina!

482

      Ziarul de Olt a avut dreptate. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, nu a mai așteptat evaluarea de la sfârșitul lunii iunie, pentru a trage linie în dreptul activității președintelui numit chiar la propunerea lui la conducerea Organizației Slatina, în urmă cu câteva luni…

În această seară, într-un Birou restrâns, fără ca ordinea de zi să fie anunțată membrilor, lui Gabriel Dima Buliteanu i s-a retras sprijinul politic de la Organizația Municipală. În locul său a fost numit, interimar, veșnicul abonat la funcții publice, dr. Viorel Dumitrescu.
Mai mult, nici măcar cel executat nu a putut să-și apere punctul de vedere. Voiculescu este un președinte interesant la PNL Olt. Este primar la Cungrea, localitate finanțată din resurse publice de către pesediști, iar până în prezent acesta nu a deranjat pe nimeni din zona stângă de la Olt. Declarațiile sale sunt generalități, precum instrucțiunile de folosire de la mașina de spălat Albalux.
În plus, Voiculescu a sprijinit numirea lui Marian Vasile în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Olt, după ce acesta din urmă s-a cerut de nenumărate ori, public, să fie exclus din partid și să rămână primar independent…
Oare, urmează execuția deputatului Știrbu? Cel care a luat ieri masa de prânz, la Senat, cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Sunt de văzut următoarele mișcări ale lui Liviu Voiculescu! Primarul de la Cungrea, comună în care PSD investește la greu, în dauna propriilor primari din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.