Acasă Actualitate Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

66

Deputatul Marius Inacu a fost prezent, recent, la şedinţa de constituire a organizaţiei de tineret a PSD de la Piatra-Olt, acolo unde, cu majoritate de voturi a fost ales preşedinte TSD Piatra-Olt Ionuț Paduraru, un tânăr care are, de acum încolo, multă treabă pentru a face ca tinerii să devină o forţă.
„Îl felicit pe Ionuț Paduraru, noul președinte al TSD Piatra Olt și urez mult succes lui și echipei sale de tineri care au ales să facă pasul în politică. Este nevoie de fiecare dintre ei în viața politică a orașului Piatra Olt și a județului Olt. Este nevoie de entuziasmul, ideile, puterea lor de muncă și seriozitatea de care trebuie să dea dovadă pentru că în politica zilelor noastre sunt mulți așa ziși politicieni care se fac de râs prin acțiunile lor. În loc de proiecte se ocupă cu reclamații și plângeri penale. Politica înseamnă dezbatere, proiecte si implicare. Politica se face pentru oameni și tinerii social democrați din Piatra Olt au avantajul ca fac parte dintr-o comunitate unită și cunosc problemele celor de aici. Trebuie să se implice în viața comunității lor pentru că ei sunt România!”, spune deputatul.

De asemenea, deputatul a fost şi printre cetăţeni, la două sărbători locale: Văleni şi Piatra Olt. Despre sărbătoarea de la Văleni, acesta a spus: „În această zi de mare sărbătoare, locuitorii comunei Valeni au petrecut împreună și s-au bucurat de muzica și dansurile populare. Felicitări primarului Ion Şofaru pentru organizarea acestui eveniment și pentru că este aproape de oamenii din Valeni.”.
Iar celor din Piatra-Olt a ţinut să le ureze cu cuvinte alese: La mulți ani locuitorilor din Piatra Olt cu ocazia Zilelor Orașului. Îl felicit pe primarul Tudor Udrescu pentru că a făcut din acest eveniment o tradiție și le oferă oamenilor bucuria de a se distra împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.