Acasă Actualitate Siminica Mirea, un senator care şi-a amintit de veteranii de război

Siminica Mirea, un senator care şi-a amintit de veteranii de război

94

Cinstirea memoriei eroilor României, care s-au jertfit pentru libertatea ţării, a devenit ceva banal, lipsit de interes şi un fapt birocratic. Însă, mai sunt şi aleşi care nu uită. Câteva rânduri sunt esenţiale, pentru că eroii nu mor numai fizic, ci şi spiritual, atunci când nu ne mai amintim deloc de ei. Senatorul Siminica Mirea a scris, pe pagina sa de socializare, despre eroi, despre jertfa lor şi despre ţara pe care ei ne-au eliberat-o.

„Anual, în ziua de 29 aprilie, în România, este sărbătorită Ziua Veteranilor de Război, în semn de apreciere și recunoaștere a meritelor celor care au luptat pentru apărarea independenței, a suveranității și integrității teritoriale a țării noastre.
Astăzi, în anul Centenarului, poate, mai mult ca niciodată, avem datoria să-i respectăm și să-i păstrăm cu mândrie în inimile noastre pe cei ce au luptat, au suferit și s-au jertfit pentru o Românie frumoasă, independentă și cât mai unită în fața celor ce au râvnit la bogățiile patriei nostre!
Mulțumiri sincere, respect profund și recunoștință eternă eroilor României, pentru tot ceea ce au făcut în decursul istoriei nostre!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.