Acasă Actualitate SJU Slatina, 221 de ani de istorie. „Zilele Medicale Slătinene”, debut de...

SJU Slatina, 221 de ani de istorie. „Zilele Medicale Slătinene”, debut de succes

205

La Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a avut loc joi, 26 aprilie 2018, debutul celei de-a doua ediţii a evenimentului „Zilele Medicale Slătinene”, prin care organizatorul, Spitalul Judeţeam de Urgenţă Slatina, condus de Cătălin Rotea, doreşte să aducă mulţumiri veteranilor instituţiei şi să prezinte cele mai noi informaţii de specialitate. La începutul evenimetulu a fost proiectat un film de 40 de minute despre activitatea instituţiei medicale.
Printre invitaţi s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, primarul Slatinei, Emil Moţ, senatorul dr. Renică Diaconescu, dar şi medici de la spitale din Bucureşti şi Craiova.

„Mă bucur că m-am aflat astăzi, din postura de organizator, alături de cadrele medicale din Spitalul de Urgență Slatina, conducerea Consiliului Județean Olt și Primăria Slatina, la cea de-a doua ediție a Zilelor Medicale Slătinene. De asemenea, țin să le mulțumesc și invitaților din centrele universitare București și Craiova pentru interesul acordat acestui eveniment și promptitudinea cu care au răspuns invitației noastre.
Dincolo de investiții în aparatură și dotări materiale, pe care ne propunem să le aducem la cele mai bune standarde, astăzi dezbatem cele mai noi și importante inovații în domeniul medical, împărtășim idei, metode și tehnici, căutăm soluții și schimbăm perspective.
Dar mai presus de toate, zilele acestea sunt dedicate atât celor aproape 50.000 de pacienți care trec anual prin SJU Slatina, cât și celor care, cu toată dăruirea și priceperea, se pun în slujba pacientului, care au mai mult decât profesia de «medic», sunt dedicate celor care, cu profesionalism, au reușit să ducă actul medical la standardul pe care îl merită fiecare pacient.
Felicitări tuturor participanților și fiți siguri că ceea ce contează, în profesia fiecăruia dintre dumneavoastră, nu este simplul fapt de a fi prezent, ci diferența pe care ați făcut-o în viața celorlalți, iar, de cele mai multe ori, această diferență a fost linia fină între viață și moarte.”, a spus managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, după eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.