Acasă Actualitate «Ziua Școlii Gimnaziale „Gheorghe-Popescu”,Mărgineni- Slobozia»

«Ziua Școlii Gimnaziale „Gheorghe-Popescu”,Mărgineni- Slobozia»

547

În anul 1838 se deschideau porțile primei școli primare din localitatea Mărgineni, ceea ce înseamnă că de 180 de ani, numeroase generații de dascăli au pregătit și încă mai pregătesc elevii din localitate pentru a-și croi un drum în viață. În anul 1927 s-a dat în folosință o nouă școală care este construită pe un teren donat de învățătorul Gheorghe Popescu,de unde și numele școlii.

Atunci când îți propui să marchezi un eveniment deosebit din viața școlii, te gândești în primul rând la copii: să-și amintească toată viața de ZIUA ȘCOLII, să-i lași să aleagă din multitudinea de activități educative, una singură care să fie pe placul lor, să o modeleze și să o amplifice cu veselia și ușurința copilăriei, astfel încât să se bucure și să rămână ca un imbold peste ani.
Cu ajutorul domnului director Pătru Marian și al doamnei director adjunct Ene Marinela, domnul profesor Pisică Damian a organizat „Cupa aniversară Gheorghe Popescu Mărgineni”, ediția a III-a – competiții sportive. La acest eveniment au mai luat parte Școala Gimnazială Priseaca, Școala Gimnazială Teslui și Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” Scornicești.

Competițiile sportive au constat în mai multe probe: Fotbal fete, Fotbal băieți, Handbal fete și Traseu aplicativ marcat cu diverse obstacole – care s-au finalizat cu premii (medalii, cupe și mingii fotbal).
Locul I fotbal băieți → Școala Gimnazială „Ghe.Popescu „–Mărgineni-Slobozia;
Locul I fotbal fete → Școala Gimnazială „Ghe.Popescu „–Mărgineni-Slobozia;
Locul I handbal fete → Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu”-Scornicești;
Locul I traseu aplicativ → Școala Gimnazială Teslui.

Responsabil promovarea imaginii școlii,
Prof. Catana Magdalena

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.