Acasă Actualitate DNA, la Deveselu!

DNA, la Deveselu!

398
        O anchetă fără precedent, desfășurată sub coordonarea unui procuror de la Direcția Națională Anticorupție, structura centrală, a avut loc la Deveselu.
În fapt, e vorba despre o reclamație făcută de opozanții primarului din comună. Aceștia îl reclamau pe Ion Aliman cam pentru toate investițiile majore – și nu puține la număr – desfășurate în localitatea de la Sud de Caracal.
Cercetările s-au întins pe o perioadă destul de lungă: mai mult de un an. La autoritatea centrală a DNA, au ajuns zeci de kilograme de documente, solictate de procurori. În urma anchetei, răspunsul oficial, înaintat reclamatului, este că prin probele administrate nu se găsește niciun element de vinovăție în dreptul primarului Ion Aliman de la Deveselu, semn că există și un precedent: nu tot ce se cercetează în dreptul administrației locale este faptă cu un conținut de consecințe penale.
Verdictul simplu: Nevinovat! într-un fel, o descărcarfe de gestiune în dreptul marinarului de cursă lungă, Ion Aliman, venit să facă administrație locală pe uscat, acasă, la Deveselu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.