Acasă Actualitate Antreprenorii de succes sunt la Colegiul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina

Antreprenorii de succes sunt la Colegiul Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina

627

Vineri, 20 aprilie 2018, a avut loc, în sala de festivităţi a Colegiului Economic „Petre S. Aurelian” din Slatina, cea de-a IV-a ediţie a Târgului regional al Firmelor de Exerciţiu.
Chiar dacă pare o simulare şi chiar o joacă, elevii au demonstrat contrariul. Au tratat totul cu maximă seriozitate. Au confecţionat de la ecusoane pâna la bannere, de la pliante până la plan de afaceri. În fiecare an, elevii vin cu idei inedite în organizarea firmelor de exerciţiu, cum ar fi în domeniul turismului, al produselor ecologice sau al comercializării de produse. Elevii sunt foarte deschişi la astfel de proiecte şi cred în faptul că au capacitatea de a fi antreprenori şi de a administra o firmă. Participanţii şi-au prezentat serviciile în mod sincer, fără a apela la trucuri manipulatorii, aşa cum fac firmele reale pentr a-şi atrage sau a-şi păstra clienţii.
Unul dintre dascălii, care s-a ocupat de organizarea evenimentului, primirea invitaţilor şi comunicarea cu presa a fost directorul adjunct Mariana Matei, care vede în acest concurs posibilitatea tinerilor de a se întâlni cu antreprenoriatul, un aspect necesar tinerilor, pentru că-i ajută să devină creativi şi încrezători în puterile lor.

La eveniment au participat, printre alţii, Vera Rachina, inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic, Luminiţa Floricel, Inspector scolar pentru educatie permanentă şi activităţi extraşcolare, Narcisa Şerban, consilier în cadrul AJOFM Olt.

Articolul precedentAnunț important de la Compania de Apă Olt!
Articolul următorCorabia, oraşul de la Dunăre, îşi dezvoltă turismul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here